За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Робота на окрузі»

За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Робота на окрузі»

Digital Workshop/ веб-семінар, який проводив Центр Громадянських Ініціатив за підтримки представництва “Фонду Фрідріха Науманна за свободу” в Україні 15-16.07 на тему: “Робота на окрузі”.
Традиційні учасники – голови громад та старости, депутати та службовці місцевих рад і адміністрацій, представники громадських організацій та громадянських ініціатив.
Digital Workshop/ веб-семінар ми розраховували на учасників, які прагнуть зорієнтуватись в тому, як правильно позиціонувати себе та партію під час виборів.
Протягом 2-х днів з учасниками обговорювали:
– Форми впливу чи форми агітації Зустрічі кандидата і довірених осіб з виборцями
– Основні дії по плануванню та організації зустрічі
– Зустрічі кандидата з лідерами громадської думки
– Зустрічі кандидата з конкурентами
– Про деякі «непередбачувані ситуації» при організації та проведенні зустрічей
– Як коректно «спілкуватись» з конкурентами?
– Хто такий агітатор та де їх шукати
– Де шукати агітаторів ?
– Хто краще? Свій чи чужий?
– Підготовка агітаторів. Організація команди
– Як організувати роботу команди агітаторів ?
Тренер:Олександр Лапушкін – засновник та керівник Всеукраїнського Інституту
Політичної кухні. Експерт з
розробки стратегічного та тактичного напрямків виборчої кампанії.
Завдяки цьому вебінару, учасники змогли почерпнути для себе інформацію, як правильно працювати на окрузі аби здобути перемогу на виборах 2020.

Можливо вам буде цікаво:

18-19.11.2020 digital/Workshop веб-семінар на тему: “Як ефективно представляти інтереси громади”.

18-19.11.2020 Центр Громадянських Ініціатив – ЦЕГРІН спільно з Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus провели перший digital/Workshop веб-семінар на тему: “Як ефективно представляти інтереси громади”.Тренер: Денис КовриженкоПід час веб-семінару поговорили про:– Які є ресурси та можливості у депутатів новообраних рад ?– Як правильно представляти […]

Поширити
Завершився наш майстер-клас на тему: “Мистецтво публічного виступу.Самопрезентація, будування команди. Як правильно донести свою позицію до людей/жителів громади”

Завершився наш майстер-клас на тему: “Мистецтво публічного виступу.Самопрезентація, будування команди. Як правильно донести свою позицію до людей/жителів громади”, який ми організовуємо спільно з Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus. Перший день розпочався із традиційного привітання Ігоря Добрянського та презентації фонду від Володимира Олійника.Артем Захарченко […]

Поширити
За допомогою платформи ZOOM, відбувся вебінар на тему: «Підрахунок Голосів»

Вебінар, який за допомогою online платформи Zoom, проводив Центр Громадянських Ініціатив за підтримки представництва “Фонду Фрідріха Науманна за свободу” в Україні 20-21 травня на тему: “Підрахунок голосів».    Традиційні учасники – голови громад та старости, депутати та службовці місцевих рад і […]

Поширити
Подивитись більше статей