За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Фінансування виборчого процесу»

За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Фінансування виборчого процесу»

За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Фінансування виборчого процесу»
Вебінар, який проводив Центр Громадянських Ініціатив за підтримки представництва Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus 27-28.08 на тему: “Фінансування виборчого процесу”.
Традиційні учасники – голови громад та старости, депутати та службовці місцевих рад і адміністрацій, представники громадських організацій та громадянських ініціатив.
Digital Workshop/ веб-семінар ми розраховували на учасників, які прагнуть зорієнтуватись в тому, як правильно фінансувати кампанію та працювати із агітаторами.
Протягом 2-х днів з учасниками обговорювали:
– Фінансування виборчого процесу
– Фінанси та матеріально-технічне забезпечення кампанії
– Робота за агітаторами
– Підготовка агітаторів. Організація команди
– Інструкція для агітаторів. Правила роботи з виборцями
– Винагорода
– Контроль агітації
Тренер:Олександр Лапушкін – засновник та керівник Всеукраїнського Інституту
Політичної кухні. Експерт з
розробки стратегічного та тактичного напрямків виборчої кампанії.
Завдяки цьому вебінару, учасники змогли почерпнути для себе інформацію, як правильно працювати на окрузі аби здобути перемогу на виборах 2020.

Можливо вам буде цікаво:

Завершився наш майстер-клас на тему: “Мистецтво публічного виступу.Самопрезентація, будування команди. Як правильно донести свою позицію до людей/жителів громади”

Завершився наш майстер-клас на тему: “Мистецтво публічного виступу.Самопрезентація, будування команди. Як правильно донести свою позицію до людей/жителів громади”, який ми організовуємо спільно з Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus. Перший день розпочався із традиційного привітання Ігоря Добрянського та презентації фонду від Володимира Олійника.Артем Захарченко […]

Поширити
За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Композиція і структура ефективного виступу. Цілі та цінності промовця»

За допомогою платформи ZOOM, відбувся Digital Workshop/ веб-семінар на тему: «Композиція і структура ефективного виступу. Цілі та цінності промовця»Вебінар, який проводив Центр Громадянських Ініціатив за підтримки представництва Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus 17-18.09Традиційні учасники – голови громад та старости, депутати та […]

Поширити
“Енергоефективність в громадах”

24-25.02, 19:00 поговоримо про «Енергоефективність в громадах» 24.02 із Святославом Павлюком – директором Асоціації “Енергоефективні міста України” , експертом з питань енергоефективності РПР та 25.02 з Тетяною Бойко, громадською діячкою, експерткоб з енергетики , Співзасновницею, членкинею правління і координаторкою житлово-комунальних […]

Поширити
Подивитись більше статей